Added: 4.7.2017
V záujme neustáleho zlepšovania našich služieb sme pre Vás pripravili nového alternatívneho webového emilového klienta na platforme horde (imp). Doteraz prístupný emailový klient squirrelmail zostáva nadalej v platnosti. Máte kedykoľvek možnoť rozhodnúť sa, ktoré rozhranie lepšie spĺňa Vaše nároky.

Jednou z nesporných výhod nového rozhrania je, že podporuje responsive layout, čiže je optimalizované pre mobilné zariadenia. Odporúčame vyskúšať.

Pôvodné rozhranie (squirrelmail):
https://www.webzone.sk/webmail/src/login.php
Nové rozhranie (horde imp webmail):
https://webmail.webzone.sk/

Súčasne s implementáciou nového webmail klienta sme začali poskytovať aj funkcie firemnej online e-kancelárie. Umožní využívať servisy ako zdielané súborové úložisko, kalendáre, emailové kontá, task manažér, atď. Do praxe prináša funkcinality cloudových služieb pre malé a stredné firmy pre zvýšenie produktivity a kolaborácie medzi ľuďmi, alebo oddeleniami.

Zároveň si Vás dovolujeme uporozniť, že v týchto týždňoch dokončujeme nový framework a CMS, na spravovanie webových sídiel od prezentačného webu, online katalógu až po internetové obchody s kompletnou backoffice podporou.

Framework je pripravený aj na dalšie využitia, akými môžu byť napríklad blogová web stránka, alebo spravodajský portál. Máte špecifické požiadavky na Váš budúci online projekt? Potom nás neváhajte kontaktovať.

Pretože my vo WebZone milujeme výzvy.